Mini pocket Sluice4gold sluisbox met of zonder minersmoss/strekmetaal

Merk :
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
Uitlevering order 1-3 dagen.
€14,95
  • Informatie
  • Reviews
Mini Sluice4Gold sluisbox van ongeveer 30x9x4cm groot die handig in een rugzak, koffer of tas past.
Je kent het wel, weinig ruimte tot je beschikking als je bijvoorbeeld op reis gaat en het goudzoeken staat bijvoorbeeld niet op de eerste plaats.
Deze mini sluisbox past vrijwel overal in, licht in gewicht en kan je dus altijd met je meenemen zodat mocht het zo uitkomen je toch ergens de goudzoek hobby kan uitoefenen.
Altijd handig om bij je te hebben.
Als je ergens een wandeling gaat maken en een watertje trekt je aandacht dan heb je toch een sluisje bij je als "nood"oplossing.
Een goudpannetje en een schepje erbij en je kan toch even snel aan de slag.
De sluisboxjes zijn van 1,5mm dik aluminium, hebben een rubberen fijnriffel V mat op de bodem, daarover miners moss en als top, aluminium strekmetaal.
Het kleinmateriaal (bout, vleugelmoer en ring) zijn van RVS A2, zodat je alles snel en makkelijk kan demonteren voor de cleanout.
De Sluice4Gold sluisbox is ook te verkrijgen met alleen maar een fijn riffelmat erin, dus zonder strekmetaal en miners moss.
De sluice4gold sluisboxjes zijn ook leuk om bijvoorbeeld te gebruiken in de vitrinekast als decoratie.
 
Kleine tip!!!
Houd er rekening mee hoe je deze Sluice4Gold sluisbox in de praktijk gebruikt.
Er zit opliggend strekmetaal in wat inhoud dat er een vortex wordt gecreeerd mits de sluisbox op de goede manier in de stroming wordt gezet.
Bij een bestelling zet ik op de sluisbox en pijl hoe de waterstroom moet lopen t.o.v. het strekmetaal, kijk dus even hoe het strekmetaal erin zit en onthoud dit.
Zo kan je de sluisbox na een cleanout weer goed in elkaar zetten en wederom gebruiken op de juiste manier.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen