De hoed die iedereen past..........

BC HATS WORDEN GELEVERD DOOR ONZE PARTNER EN KUNNEN NIET IN COMBINATIE VERSTUURD WORDEN MET ANDERE PRODUCTEN OF AFGEHAALD WORDEN!!!!!!
 
De achtergrond van BC Hats:
 
Sinds 1969 woont Bill Conner in het hippie dorp Byron Bay, Australië.
Hier maakte hij allerlei verfijnde leerproducten die hij weer verkocht.
In het begin waren het vooral zijn sandalen die erg populair waren, maar het duurde niet lang voordat de hoeden zijn meeste gevraagde product werden. 
Een van zijn docenten die Bill in de jaren 60 het leer vakmanschap bijbracht vertelde: 'De jonge Bill wist het inzicht te krijgen wat de beste manier was om het draad in de rand van de hoed te plaatsen, zodat de hoed een optimale vorm kreeg.
Hij had er simpelweg gevoel voor!
Tegenwoordig zijn Bill's originele model en constructiemethode wereldberoemd en de kwaliteit van de leren B.C. Hat heeft nog niemand kunnen verbeteren. 
Het ontstaan van de B.C. Leather Hats heeft een revolutie doen ontstaan in de Australische hoeden industrie.
Ineens was er een keuze in functionele hoeden, in plaats van alleen de traditionele vilten hoeden. Internationale erkenning kwam in 1988 toen Australië gastland was voor de Wereldtentoonstelling.
In 1993 won Bill de prestigeuze Exporteur van het Jaar award van de staat New South Wales.
Hij ontving deze niet alleen voor het creëren van Australische originele lederen hoeden, maar ook voor zijn succesvolle manier waarmee de hoed in de wereldmarkt is gezet.

Tegenwoordig is B.C. Hats nog steeds een familiebedrijf waar kwaliteit, service en originele Australische hoeden in het middelpunt staan.
Op die manier krijgt 'The Original' alle aandacht en blijven ze simply the best.